Скрипт замовлення їжі - скрипт доставки їжі
Скрипт замовлення їжі - скрипт доставки їжі
Скрипт замовлення їжі - скрипт доставки їжі
Скрипт замовлення їжі - скрипт доставки їжі

Номер оголошення 205696

Опис

https://goo.gl/V7A2SS

Програми foodspotting скрипт - це PHP-коду програма, яка дозволяє Вам почати свій власний сайт соціальної мережі, що аналогічні програми foodspotting сайти. Скрипт замовлення їжі проводиться в основному на сайті ресторану, ви можете можливість знайти з їжі місць поряд з поточним районі в будь-якому місті.

Food Ordering Script - Food Delivery script - Online Food Order Script


Онлайн замовлення продуктів харчування сценарій є масштабованим для ресторану пошуках їжі і по місту згідно Вашу вимогу в окремих або груп. Цей скрипт клон справив більше можливостей як розробникам речовини і неускладнених покупців.

За допомогою цього скрипта доставки їжі, можна шукати їжу через Інтернет і це зроблено з PHP 5 та програма MySQL. Наш скрипт доставки їжі допомагає поділитися місце ви відвідали з іншим, і це поширюється через соціальні ринку, отже, допомагає досягти відгуки і любов на продукти харчування в усьому світі.

Наша головна мета забезпечити обслуговування програми foodspotting сайт клон-це дістатися до пунктів замовника ближче до міста. Скрипт замовлення їжі має настроюється через адмінку і будь-хто може відкрити код, так як розроблені з PHP з відкритим вихідним кодом.

Клієнти можуть отримати смачну їжу за допомогою скрипт онлайн замовлення їжі і вони отримують миттєвий відповідь від e-mail і SMS при замовленні страв, які все зробили в милі секундах і люди люблять послуг, вироблених за допомогою програми foodspotting клон.

Доставка їжі скрипт є зручності, які відчували народи, як зручність доступу, пост-вигода, перевага, угода, рішення. Скрипт готовий до установки через PHP скрипт і доступним для людей, які смак їжі з повним любові. Через цей скрипт замовлення їжі ви можете аналізувати людей, хто замовляє їжу часто і ретаргетінг їм цікавіші пропозиції можна зробити зі скриптом клон


Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень FreeAds Алмазна та Луганська область - подати оголошення у Алмазній безкоштовно і без реєстрації в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень FreeAds Алмазна та Луганська область - подати оголошення у Алмазній безкоштовно і без реєстрації