Продам бетон
Продам бетон
Продам бетон
Продам бетон
Продам бетон
Продам бетон
Продам бетон
Продам бетон

Номер оголошення 508225

Опис

Бетон - традиційний і незамінний матеріал в будівництві. Однак він вимагає особливих умов застосування. Це, насамперед, фундамент будинків, а значить повинен бути якісним, щоб забезпечити міцність всієї конструкції. А по-друге, бетон - «живий» матеріал, тобто його можна використовувати в конкретне і короткий час. А до цього часу його необхідно виготовити, своєчасно доставити і залити, а якщо ще й виникли прорахунки або випадковий дефіцит? І тут виникає жорстка вимога до точної логістики. Тому робота з бетоном – це одночасно надійність, оперативність, безперебійність і точність.

Компанія "BetonHub" більше 15 років займається виробництвом і реалізацією товарного бетону. Виробничі потужності дозволяють виробляти і доставляти 600м.куб бетону на добу, за якістю сировини і вихідного продукту стежать ,проводять випробування наші досвідчені технологи. Наша компанія працює у відповідності з жорсткими вимогами до логістики і діє оперативно, безперебійно і точно.

Різноманітність вироблених нашим заводом марок бетону дозволяє задовольнити будь-які запити нашого клієнта, а цінова політика доступна вартість.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень FreeAds Харків та Харківська область - подати оголошення в Харкові безкоштовно і без реєстрації в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень FreeAds Харків та Харківська область - подати оголошення в Харкові безкоштовно і без реєстрації