Номер оголошення 28595

Опис

«Студентський центр» надає послуги з репетиторства, переказу, ексклюзивного виконання наукових, дипломних, контрольних робіт з усіх дисциплін.

Ми співпрацюємо з викладачами університетів та інститутів р. Кременчука, до нас звертаються з усієї України, досвід роботи більше 10 років, для постійних клієнтів діють знижки.

Якісно, у встановлені терміни, за доступною ціною висококваліфіковані фахівці компанії «Студентський центр» виконають дипломні, курсові, а також контрольні роботи з будь-яких дисциплін. При виконанні кожного замовлення ми прагнемо максимально враховувати побажання клієнтів, методичні вказівки наукових керівників та вимоги кожного конкретного Вузу. Ми не використовуємо в якості джерел інформації готові наукові праці, що дозволяє повністю виключити наявність ознак плагіату у всіх написаних нами роботах.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки
Ирина : Несколько лет заказывала работы в этой организации, все было хорошо пока я не нашла некоторые ошибки в заданиях. Расписала по пунктам, что меня не устраивает, в итоге меня обозвали Хамкой, заблокировали в соц. сетях и телефоны. Когда в итоге я дозвонилась, на меня наорали, стали угрожать и вообще послали нахер.
Не рекомендую сотрудничать с этой организацией, так как верных заданий у Вас не будет, деньги уже заплачены, так еще и виновным во всех бедах сделают.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень FreeAds Кременчук та Полтавська область - подати оголошення в Кременчуці безкоштовно і без реєстрації в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень FreeAds Кременчук та Полтавська область - подати оголошення в Кременчуці безкоштовно і без реєстрації