Кава ILLY 3 кг. в зернах,Італія, елітна арабіка

Номер оголошення 228032

Опис

Кава ILLY – бленд з 9 сортів 100% арабіки, зібраної на кращих плантаціях Південної і Центральної Америки, Індії та Африки.

https://aba-opt.com/p462084481-kofe-illy-zernahitaliya.html

Будь-який гурман підтвердить — ніщо не бадьорить краще, ніж свіжий кави з мелених зерен. Щоб якість напою Вас не розчарувала, варто довіритися перевіреного виробника. Італійська кава illy 3 кг — це добірні зерна різних сортів арабіки, розкривають перед дегустатором багатющу палітру ароматів і благородство багатогранного смаку. Однак, щоб зберегти його у всій повноті, необхідна особлива упаковка.
Кава illy 3 кг фасується в спеціальні металеві банки з клапаном, які герметично запаковуються з використанням вуглекислого газу. Виключаючи контакт зерен з киснем, виробник зберігає їх первозданний аромат. Крім того, упаковка кави illy 3 кг дозволить Вам довгий час насолоджуватися улюбленим напоєм, не побоюючись, що в самий невідповідний момент Він закінчиться.
Італійська кава illy 3 кг стане вдалим придбанням не тільки для завзятих кавоманів, але і для людей, що цінують економію. Не секрет, що упаковка великих обсягів завжди обходиться дешевше, ніж декілька маленьких того ж обсягу. Кава illy 3 кг — сама смачна і ароматна економія, яку Ви можете собі уявити.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень FreeAds Одеса та Одеська область - подати оголошення в Одесі безкоштовно і без реєстрації в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень FreeAds Одеса та Одеська область - подати оголошення в Одесі безкоштовно і без реєстрації