Тандир - піч (В продаж більше 30 видів тандирів на 45, 50, 55
Тандир - піч (В продаж більше 30 видів тандирів на 45, 50, 55
Тандир - піч (В продаж більше 30 видів тандирів на 45, 50, 55
Тандир - піч (В продаж більше 30 видів тандирів на 45, 50, 55
Тандир - піч (В продаж більше 30 видів тандирів на 45, 50, 55
Тандир - піч (В продаж більше 30 видів тандирів на 45, 50, 55

Номер оголошення 402558

Опис

Тандир знаходить все більшу популярність в Україні. Тандир - це прикраса вашого двору і дуже хороший інструмент для приготування їжі на природі. М'ясо, овочі, хліб - все можна без проблем запекти в тандирі і насолодитися соковитим, ароматним смаком приготованих страв. Всі обмежує тільки Ваша фантазія.

Процес приготування в тандирі не змінився багато тисяч років. Глина, з якої зроблений тандир - шамотна, запікається в спеціальній печі при температурі 1200°C. Після цього вона перетворюється у свого роду тепло накопичувач. Розпаліть в тандирі вогонь, дочекайтеся, поки стінки тандира всередині не стануть білими - це говорить про готовність тандира до запіканню. При цьому, температура стінок усередині може досягати 500-600°C. Занурте всередину тандира продукти, закрийте всі кришки (вогонь при цьому всередині припинитися і приготування буде відбуватися від віддачі тепла стінками тандира) і дочекайтеся приготування вашого страви. Все просто, смачно і апетитно. Харків, проспект Московський, 199 в офіс 2

Чим відрізняються тандир? Насамперед тандири відрізняються розміром. Внутрішнім об'ємом і площею стінок.

Тандир Кінг 1 - початковий рівень, найменший у лінійці тандирів Теплота. Він підійде для невеликої сім'ї або компанії 2-5 чоловік. За рахунок малого обсягу, швидше за все, ви зможете приготувати тільки одне блюдо в тандирі 1, для подальшого використання доведеться топити його знову.

Тандир Кінг 2 - злегка збільшена копія першого. Трохи більший об'єм і площа стінок дозволить більш ретельно прогріти стінки і приготувати більше продуктів і здійснити дві закладки поспіль. Охарактеризуємо його - для сім'ї 3-6 осіб або компанії до 6-8 чоловік.

Тандир Кінг 3 - це справжній сімейний тандир для великої компанії. Його обсяг дозволить готувати багато і смачно для великої родини або великої компанії. В ньому можна запекти цілком баранячу ногу або спекти коржі. Для сім'ї 3-6 осіб і компанії до 10-12 чоловік.

Наступний рівень - це утеплений тандир, який додатково покритий шаром ефективної жаростійкої ізоляції і набагато довше зберігає температуру всередині і використовує менше палива - дров чи вугілля, для нагрівання. Подивіться утеплені тандири на сайті Теплота.

Компанія Кінг виробляє дуже якісні тандири з цієї шамотної глини. Якість тандира можна визначити досить просто - його потрібно зважити. Якщо шар глини великий - тандир буде важити більше. Порівняйте, наш Тандир 1 важить 95-100 кг, тоді як тандири конкурентів схожого розміру - не більше 50-60 кг

Ми використовуємо посилену ковану окантовку з металу товщиною 3 мм Це охороняє тандир від розтріскування, надає гарний вигляд, дозволяє довгі роки користуватися кріпленням піддувала і дає можливість вільно тандир транспортувати, без побоювання пошкодження.

Ми відмовилися від розрізання верхньої кришки для поміщення туди шампурів. Ми даруємо спеціальні шампура, які можна повісити безпосередньо всередину тандира і уникнути додаткових втрат тепла при приготуванні. Тепловий замок горловини також зводить до мінімуму втрати тепла між кришками.

Якого розміру тандир:

Технічні характеристики тандира.

Модель - Тандир Кінг 3 (античний)

Тип - початковий побутової тандир

Рекомендація - велика сім'я або компанія

Тримає робочу температуру стінок 60-100 хвилин

Покриття - керамічна фарба, дизайн - античний, грецький малюнок

Комплектація - тандир, камінь піддувала, дві верхні кришки (велика і мала), хрестовина для приготування на посуді і підвішування шампурів, шампура спеціальної конструкції - 6 шт., совок, коцюба.

ВАЖЛИВО! Зверніть увагу, що перший розпалювання тандира повинен бути дуже плавним. При першому розпалюванні тандир обов'язково потріскається (утворюються теплові шви), які не впливають на роботу і залишаться в такому вигляді постійно. За рахунок металевого каркасу тандиру нічого не загрожує, це необхідно для теплового розширення стінок при нагріванні і охолодженні.

КОРИСНО! Ідеально, якщо при розігріві, ви будете використовувати тандир для приготування страв в казані. Тандир відмінно працює як піч, для казана, при цьому сам всередині відмінно і плавно нагріється. Рекомендуємо придбати додатково казан азіатський чавунний і список страв, які вам захочеться приготувати збільшиться ще більше. Плов, шурпа, лагман - ці страви полюблять ваші близькі, і ви будете готувати частіше і частіше.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень FreeAds Одеса та Одеська область - подати оголошення в Одесі безкоштовно і без реєстрації в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень FreeAds Одеса та Одеська область - подати оголошення в Одесі безкоштовно і без реєстрації