Автотехцентр "CTS MOTORS"

Номер оголошення 476394

Опис

Улюблений автомобіль вийшов з ладу, полетіла ходова частина, почала утворюватися іржа і корозія? Потрібно запам'ятати, що своєчасний огляд автомобіля і заміна мастил та інших розхідних матеріалів значно подовжують експлуатацію машини. CTS MOTORS пропонує комплексні послуги по обслуговуванню і ремонту машин. Наші професіонали зможуть допомогти в короткі терміни з'ясувати причину поломки і позбавиться від неї. Робимо повний ремонт мотора і систем керування авто, техогляд, розвал-сходження, шиномонтаж, відновлення вихлопної системи, фарбування, покриття проти корозії та інше. Без особливої скромності скажемо, що слюсарний відділ майстерні - наша гордість! Автотехцентр CTS MOTORS має найсучасніше обладнання і відділ діагностики, працівників з величезним досвідом і здібностями в даній області, а до того ж налагоджене постачання деталей від надійних постачальників. Крім цього, ми пропонуємо послуги із зберігання шин, хімчистці салону і мийці автомобіля. Користуйтеся спеціальною формою для зв'язку на веб-сайті, якщо у Вас виникли до нас питання і фахівці швидко вийдуть з вами на зв'язок.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень FreeAds Сімферополь та Автономна Республіка Крим - подати оголошення у Сімферополі безкоштовно і без реєстрації в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень FreeAds Сімферополь та Автономна Республіка Крим - подати оголошення у Сімферополі безкоштовно і без реєстрації