Hupharma тренболон енантат ін'єкційні стероїди порошок

Номер оголошення 389427

Опис

Hupharma тренболон енантат ін'єкційні стероїди порошок

стероїди,оральні стероїди,ін'єкційні стероїди,стероїди цикли,бодібілдинг пауерліфтинг, задоволення гарантовано,анаболічні стероїди для продажу онлайн ,і дослідження хімічних речовин онлайн, купити досліджень хімічних речовин, науково-дослідні хімікати для продажу онлайн, купити анти тривоги наркотиків онлайн, анаболічні стероїди та гормон росту людини ,гормон росту людини купити онлайн

Найменування Товару:Тренболон Енантат

Номер CAS: 10161-33-8

Очищенность: 99%

Молекулярна формула: C20H24O3

Молекулярний Вага: 312.4

Виникнення: жовтий колір або палевий кристалічний порошок

Опис:

Тренболон енантат-це дуже потужний анаболитный стероїд і практично взаємозамінний з параболан (тренболон гексагидробензилкарбоната). всі тренболон з'єднання здійснюють таку ж, ідентичну гормон тренболон. різниця тільки в з'єднаннях прикріплений Естер, яка допомагає контролювати вивільнення активності гормонів. там не буде великої різниці в тренболон енантат і параболан в цьому відношенні.

Трен 75the инкреть trenbolone часто класифікується як ветеринар анаболічний стероїд клас. тренболон ацетат, хоча найбільш популярна суміш Tren серед спортсменів продуктивності також має важливе значення для ринку худоби. однак тренболона енантат не потрапляють в цю категорію, а не технічно. тренболон енантат є строго підземному чорному ринку анаболитного стероїду. з'єднання вперше з'явилася в 2004 році під британським trenabol для мітка дракона. це робить тренболон енантат наймолодший з трьох загальних трен форм і єдиний, який ніколи не був використаний в те, що ми називаємо законних медицини. тренболон ацетат був насправді, але навчалися в терапевтичній потенціалу людини, багато в чому спиралася на підставі вет. тоді у нас є параболан, який є єдиною людиною рангу або рангу фармації инкреть trenbolone коли-небудь створених, і він користувався величезним успіхом аж до його скасування в 1997 році.

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень FreeAds Сімферополь та Автономна Республіка Крим - подати оголошення у Сімферополі безкоштовно і без реєстрації в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень FreeAds Сімферополь та Автономна Республіка Крим - подати оголошення у Сімферополі безкоштовно і без реєстрації