крохмаль рисовий ціна в Україні

Номер оголошення 291231

Опис

Крохмаль рисово-сипучий порошок білого або трохи жовтуватого кольору за хімічним складом і будовою відноситься до вуглеводів. Крохмальні зерна складаються з двох природних фракцій – амілози та амілопектину. Добре засвоюється організмом. Рисовий крохмаль використовується: як наповнювач, загусник і стабілізатор у харчовій промисловості; м'ясне виробництво (варені ковбаси, сосиски, сардельки, фарші, м'ясні начинки, панування), виробництво переробки рибопродуктів (крабові палички, рибні напівфабрикати), кондитерське виробництво (широке застосування у різних рецептурах).

У хіміко-фармацевтичному виробництві рисовий крохмаль можна використовувати як наповнювач у таблетованих лікарських препаратах та присипках.

Білий колір рисового крохмалю важливий як допоміжний матеріал у текстильній, поліграфічній, харчовій та інших галузях виробництва.

Велике значення для багатьох виробництв відіграє в'язкість крохмального клейстеру, що утворюється під час нагрівання суміші з водою. Особливість рисового крохмалю, що виділяє його з інших крохмалів, це висока початкова в'язкість крохмального клейстеру.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Skype: ometsinski
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень FreeAds Україна - подати оголошення в Україні безкоштовно і без реєстрації в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень FreeAds Україна - подати оголошення в Україні безкоштовно і без реєстрації