ОПУНЦІЇ МАСЛО ОПТОВИК
ОПУНЦІЇ МАСЛО ОПТОВИК
ОПУНЦІЇ МАСЛО ОПТОВИК
ОПУНЦІЇ МАСЛО ОПТОВИК
ОПУНЦІЇ МАСЛО ОПТОВИК
ОПУНЦІЇ МАСЛО ОПТОВИК

Номер оголошення 533796

Опис

потужний склад вітамінів і антиокислювачів, знайдених в колючих насіння груші масло. З більш ніж 150% більше вітаміну Е, ніж інших натуральних косметичних масел, опунції олія насіння пропонує величезні переваги для жінок так і для чоловіків. Вітамін Е відомий своєю здатністю боротися з вільними радикалами (які ушкоджують клітини і, в кінцевому рахунку, вік шкіри). Це одна з найбільших прфилактики проти зморшок і тонких ліній.

Марокко-компанія ми ZINEGLOB забезпечують люди зі всієї земної кулі з опунції масло і багато косметичні продукти на основі цього масла. Ми ставимо наші зусилля у забезпеченні високого опунції якісне масло, яке не має запаху, не дуже важкі і абсолютно чистими, без будь-яких хімічних речовин. Наш оптом опунція масла свіжий, чистий, органічний, сертифікований USDA і FDA. Помістивши оптовий замовлення ви обов'язково отримаєте кращі ціни, а також численні інші переваги, у тому числі на розлив, етикетування, пакування, доставка. Як бізнес, це буде означати набагато краще, вигідніше для вас над вашими конкурентами. Починаючи опунція Нафтовий бізнес з скориставшись ВТМ опунції масло сервіс допоможе вам зосередитися на створенні марки масла і зростаючий бізнес, не турбуючись про "вузьких місць" виробництва

Отримується з насіння Опунція фікус Індика, це рідке масло 100% біо, і це зроблено щодо природи інгредієнта, щоб зберегти основні компоненти цілі. Він доступний в 5 літрів, 10 літрів громади, і навіть в металеві бочки по 220 літрів.

Для отримання додаткової інформації відвідайте наш сайт:https://zineglob.com зв'язатися пані Сара +212-606-045084

Слідуйте за нами на

https://www.facebook.com/zineglob

https://twitter.com/zineglob

https://www.instagram.com/zineglob.sarl/

Додаткова інформація
Ціна договірна
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень FreeAds Україна - подати оголошення в Україні безкоштовно і без реєстрації в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень FreeAds Україна - подати оголошення в Україні безкоштовно і без реєстрації